Tgrt Haber
04 Temmuz 2021 14:14

İlginç iddia: Evde hayalet bir köpek geziyor

İngiltere'nin Southport şehrinde yaşayan Michael Lee, evin içinde hayalet bir köpek gezdiğini iddia ediyor.

İlginç iddia: Evde hayalet bir köpek geziyor
ingiltere,hayalet

Southport'ta yaşayan Michael Lee ve Blake Lee, geçtiğimiz hafta ilginç bir iddiada bulundular. Evlerinde ayaklarının dibine oturup onlarla beraber televizyon izleyen bir hayalet köpeğin olduğunu söylediler. Michael, bu iddiayı öne sürerken ilk olarak ayak izleri gördüklerini  söyledi. Şimdilerde ise evcil kedileri ile hayali köpeklerinin birbirlerinden uzak durmak için bacaklarının üzerinde yatmayı sevdiğini iddia etti. 

47 yaşındaki Michael, Liverpool Echo'ya şunları anlattı:

"Sabah beş civarında kedinin, bizi yemeğini koymamız için uyandırmaya yatağa geldiğini sandım ama kedi ortalıkta görünmüyordu. Yatağın üzerine yavaşça gelen ayak izleri var gibiydi. Sonra ayağıma çapraz bir şekilde yattı. Yatağın üzerinde kabarık bir battaniyenin olduğu yeri görebiliyorsunuz tamamen düz, sonra bu köpek karşınıza çıktığında yatağın yattığı yerdeki eğimi görebilirsiniz. Oldukça ağır, bir kedi olamayacak kadar ağır.''

Michael Lee, bu durumun kendilerini korkutmadığını söyleyerek sözlerine şunları da ekledi:

"Bu beni korkutmuyor, ne olabileceğini ve ne olamayacağını biliyorsun. Sana zarar vermeyecek. Tek yaptığı sadece ayaklarıma uzanmak, tek yaptığı bu. Yatakta düşüşü gören bir şahidim var. Geçen gün hayaletin orada olup olmadığını sorduğumda çıkardığı sesi duydu. Bir kedinin bu sesi çıkarmasına imkan yok, bu bir hayalet olmalı köpek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...