Tgrt Haber
25 Temmuz 2022 12:47 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 13:07

Evin her yerinden fışkırıyorlardı! Küçük kız yılan saldırısında öldü

Hindistan'daki yılan saldırılarına bir yenisi eklendi. Bihar şehrindeki evinde saklambaç oynarken yılan saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti. Ekipler, evi görünce dehşete düştü.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: The Mirror
Evin her yerinden fışkırıyorlardı! Küçük kız yılan saldırısında öldü
hindistan,yılan

Hava sıcaklıklarının artmasıyla dünyanın birçok yerinde kendini gösteren yılanlar, şimdiye kadar birçok kişinin ölümüne neden oldu. Son olarak Hindistan'ın Bihar kentinden de kötü haber geldi. Babasının evinde saklambaç oynadığı sırada yılan saldırısına uğrayan 5 yaşındaki kız çocuğu hayata tutunamadı.

Ailesi ve akrabalarının durumunu fark etmesi üzerine Kuzey Dinajpur Raiganj Hastanesi'ne kaldırılan küçük kız yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

EVİN HER YERİNDEN YILAN FIŞKIRIYORDU!

Küçük kızın ölümünün ardından evi incelemeye giden ekipler ise dehşete düştü. Evde yaptıkları incelemeler sonucunda evin her yerinden yılanlar fışkırdığını söyleyen ekipler, en az 40 yılan tespit ettiklerini belirttiler. Yılanlar, evden tek tek toplandı ve o anlarda onlarca kişi, ekipleri izledi. Yerel haberlere göre, evden toplanan yılanlar ormanlık bir alana bırakıldılar.

Kaynak: The Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...