Tgrt Haber

FETÖ'den İngiliz Prensi Andrew'a pasaport rüşvetinde yeni detaylar

10 Nisan 2022 15:17 - Güncelleme : 10 Nisan 2022 15:36
FETÖ'den İngiliz Prensi Andrew'a pasaport rüşvetinde yeni detaylar

FETÖ'den tutuklanan İlhan İşbilen'in eşi Nebahat Evyap İşbilen'in pasaport için İngiliz kraliyet ailesine 1 milyon pound rüşvet verirken aracılık ettiği Selman Türk isimli iş insanına ait yeni görüntüler ve iddialar ortaya çıktı.

FETÖ'den İngilitere Kraliyet Ailesi'ne uzanan rüşvet skandalının yeni detayları ortaya çıktı. Kraliçe Elizabeth'in oğlu, York Dükü Andrew'a ve ailesine rüşvet olayında yeni bilgiler ve yeni görüntüler geldi. İngiliz gazetesi Mail on Sunday'in haberine göre, Prens Andrew’un eski eşi Sarah Ferguson’a da 250 bin pound rüşvet verildiği kayıtlara geçerken, bu para transferinden haftalar sonra York Düşesi Sarah Ferguson’un Selman Türk ile videosu ortaya çıktı.

Londrada'ki bir restoranda çekilen görüntülerde Ferguson, 250 bin doları alıyor, ''Bu adam harika bir adam. Bol şanslar, bu işi yapalım. Ben bu harika adamın müşteri hizmetlerine inanıyorum. Ben burada destek olup, yardım etmek ve ne yapılması gerekiyorsa sonraki aşamaya taşımak için elimden  geleni yapmak istiyorum. Bol şanslar ve aferin.'' diyor.

FETÖ'den İngiliz Prensi Andrew'a pasaport rüşvetinde yeni detaylar

Ferguson'un Selman Türk'ün omzuna kolunu koyduğu anlar da videoda yer alırken Selman Türk'ün ''teşekkür ederim'' dediği duyuluyor. 2019 yılının eylül ayında çekildiği düşünülen videonun kaynakları ise Mail on Sunday'e göre, Türk'ün arkadaşları.

Öte yandan Prens Andrew, Selman Türk aracılığıyla kendisine gelen parayı iade ettiği söylemişti. Ferguson ise parayı iade etmeyeceğini, yaşananlardan ise haberi olmadığını ile sürmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...