Tgrt Haber
20 May 2022 15:24 - Güncelleme : 20 May 2022 15:33

Fil çiğnedi, safari şirketine 4 milyonluk dava açtı

Tanzanya’da safari esnasında bir fil tarafından çiğnenen kadın, lüks İngiliz safari operatörüne yaklaşık 4 milyon liralık dava açtı.

Fil çiğnedi, safari şirketine 4 milyonluk dava açtı
Safari

İngiltere’de yaşayan Sara Graves, bir operatör aracılığıyla Tanzanya’da 7 gecelik lüks safariye katıldı. Ancak tatili esnasında huysuz bir fil tarafından ezildi ve bu durum kırıklıkları da içeren bir çok sağlık sorununa yol açtı. Hayati tehlike atlatan Graves, lüks İngiliz safari operatörüne yaklaşık 4 milyon liralık dava açtı.

Üniversitede öğretim görevlisi ve akademik araştırmacı olan Graves, Tanzanya'daki Lemala Ndutu safari kampı sınırları içerisinde fil saldırısına uğradığını söyledi. 36 yaşındaki Graves, 7 gecelik lüks safari tatili için yaklaşık  bugünkü değerle 8 bin lira ödedi. Graves, yaşadığı bu korkunç saldırı sonrasında madden, manen ve fiziksel olarak zarar gördüğünü açıkladı.

7 YIL AVRUPA’NIN LİDERİ OLDU

Graves, World Travel Awards'da yedi yıl üst üste Avrupa'nın lider safari operatörü seçilen Surrey merkezli safari uzmanı Yellow Zebra Travel Ltd'ye dava açıyor. Graves, şirketi kamp personelinin kendisini tehlikeli bir hayvandan koruyamaması nedeniyle suçluyor.

Kaynak: Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...