Tgrt Haber
31 May 2023 11:28 - Güncelleme : 31 May 2023 11:31

Filin pirinç sevdası 11 kişiyi öldürdü! Yüzlerce ev iş yeri zarar gördü

Hindistan'ın Tamil Nadu eyaletini 'vahşi fil' korkusu sardı. Son yıllarda onlarca evi, iş yerini ve aracı mahveden fil, ölümlere de neden oldu. Hatta fil yüzünden elektrikler kesildi, toplu taşıma durdu.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Sky News
Filin pirinç sevdası 11 kişiyi öldürdü! Yüzlerce ev iş yeri zarar gördü
hindistan,fil

Hindistan Tamil Nadu eyaletinde bulunan Cumbum kasabasında, 'Arikomban' adındaki vahşi bir fil, korku saçıyor. Son birkaç yılda insanlara ve çevreye zarar veren fil, resmen terör estiriyor. Yetkililer, vahşi fili yatıştırıp, yaşam alanına taşımaya çalışıyor. Bu esnada ise kasabadakilere ''Evden çıkmayın'' uyarısı yapıldı. Hatta fil yüzünden kasabada elektrikler kesildi, toplu taşıma da durduruldu.

Sky News'in haberine göre vahşi fil, geçtiğimiz günlerde 11. kişiyi öldürdü. Kasabada şehir içi ulaşımda kullanılan 3 tekerlekli 'tuk-tuk' denilen araçla kaçmaya çalışan bir kişi, filin kurbanı oldu. Kasabada 3 kişi de yaralandı. Fil ise olayın ardından ormanlık alana doğru ilerledi.

Filin pirinç sevdası 11 kişiyi öldürdü! Yüzlerce ev iş yeri zarar gördü

FİL PİRİNÇ İÇİN SALDIRIYOR

Öte yandan Kerala ve Tamil Nadu'da son yıllarda 11 kişi, fil saldırısıyla öldü. Bölgede yaklaşık 300 ev, iş yeri ve araç zarar gördü. Arikomban’ın pirinç için bölge halkına saldırdığı öğrenildi.

Kaynak: Sky News
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...