Tgrt Haber

Fransa'da bir parkta bıçaklı saldırı: Çok sayıda kişi yaralandı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Ouest France
08 Haziran 2023 12:48 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 14:23
fransa,saldırı

Fransa'nın Annecy bölgesinde parkta bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda aralarında çocukların da olduğu çok sayıda kişi yaralandı. 

Fransa'nın güneydoğusundaki Annecy bölgesinde bulunan bir parkta bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin yaptığı açıklamada, saldırıda en az 6 çocuğun yaralandığını saldırganın ise polis tarafından yakalandığını bildirdi.

Ouest France'nin haberine göre, saldırganın Suriye uyruklu olduğu bilgisi geçildi. Bakan Darmanin, polisin çok hızlı bir şekilde hareket ettiğini, saldırıya ve saldırgana müdahalenin hemen yapıldığını ifade etti. 

''BU SALDIRI CEZASIZ KALAMAZ''

Fransa Başbakanı Elisabeth Borne, saldırı haberini alır almaz olay yerine gitmek üzere yol çıktı. Milletvekilleri ise Ulusal Meclis'te bir dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Çocuklardan Sorumlu Devlet Bakanı Charlotte Caubel, "Bir kez daha, çocuklarımız toplumumuzda artan şiddetin hedefi haline geldi. Bu saldırı cezasız kalamaz." açıklamasında bulundu. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Ouest France
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...