Tgrt Haber

Fransız belediye başkanından skandal harita: Türkiye'nin doğusunu Ermenilere verdiler!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 May 2024 08:46 - Güncelleme : 10 May 2024 08:47

Fransa'nın Lyon kentinin Belediye Başkanı Gregory Doucet, ziyaret ettiği Ulusal Ermeni Hafızası Merkezi'nde, Türkiye topraklarını Ermenistan’a ait gösteren skandal fotoğrafın önünde poz verdi

Fransa'nın Lyon şehrinin belediye başkanı Gregory Doucet, geçtiğimiz günlerde sözde Ermeni soykırımının anma gününde düzenlenen bir etkinlikte Türkiye topraklarını Ermenistan'a ait gösteren haritayı sosyal medyada paylaştı.

Sözde Ermeni soykırımının anma gününde düzenlenen bir etkinlikte olimpiyat oyunlarına hazırlanan Ermeni atletleri ağırlayan Doucet, "Ermeni atletleri ağırlamaktan gurur duyuyorum" dedi.

Fransız belediye başkanından skandal harita: Türkiye'nin doğusunu Ermenilere verdiler! - 1. Resim

Ziyareti, iki halk arasındaki özel dostluğu pekiştiren kardeşçe ve anlamlı bir etkinlik olarak yorumlayan Doucet, sosyal medya hesabından skandal bir de fotoğraf karesi paylaştı. Fotoğrafta Türkiye toprakları Ermenistan'a sınırları içinde gösterildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...