Tgrt Haber
13 Ağustos 2014 18:55

Gazze'de roket infilak etti, 2'si gazeteci 6 ölü

İsrail'in Gazze saldırılarından daha önce düşen bir roket mermisinin infilakı sonucu, aralarında biri İtalyan 2 gazetecinin bulunduğu 6 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı belirtildi.

Gazze'de roket infilak etti, 2'si gazeteci 6 ölü

İsrail'in önceden attığı roket infilak etti. Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, roketin infilak etmesi sonucu 2'si gazeteci 6 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de yaralandığı ifade edildi. Bakanlık açıklamasında, gazetecilerden birinin İtalyan olduğunu diğerinin ise Filistinli olduğunu kaydetti. Hayatını kaybeden iki gazetecinin de Associated Press çalışanı olduğu belirtiliyor. Hayatını kaybeden Filistinli gazetecinin Ali Ebu Afaş, İtalyan gazetecinin de Simone Camilli olduğu gelen bilgiler arasında. Gazze'de hayatını kaybeden İtalyan gazeteci Simone Camilli Yaralanan 6 kişi arasında da yine AP çaışanı Filistinli bir gazeteci bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...