Tgrt Haber

Kafasına yorgun mermi isabet eden genci kulaklığı kurtardı

05 Nisan 2022 15:48 - Güncelleme : 05 Nisan 2022 15:52
Kafasına yorgun mermi isabet eden genci kulaklığı kurtardı

Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde yaşayan 18 yaşındaki gencin hayatını kulaklığı kurtardı. Odasındayken kafasına yorgun mermi isabet eden genç, takılı kulaklığı sayesinde hayatta kaldı.

Sosyal medya platformlarından Reddit'te bir kullanıcı, başına gelenleri anlattı, duyanların ağzı açık kaldı. Enough_Dance_956 adlı sosyal medya kullanıcısı, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunana evinde oturduğu sırada penceresinden içeri bir yorgun mermi girdi.

Mermi, 18 yaşındaki gencin o an taktığı Razer kulaküstü kulaklığa denk geldi. Eğer kulaklık bir santim ileride olsaydı mermi, gencin kafasına saplanacaktı. Reddit kullanıcısı genç, Razer markasına teşekkür etmek için bu yaşadıklarını sosyal medya platformunda anlattı. Şanslı genç, gönderisinde  "Kulaklıklar kaliteli olmasaydı 18 yaşında ölü bir çocuk olurdum. Ailemin ve arkadaşlarımın çekeceği onca acıyı hayal bile edemezdim." sözlerine yer verdi.

Kafasına yorgun mermi isabet eden genci kulaklığı kurtardı

RAZER HEDİYE YOLLADI

Razer ekibi ise sosyal medyada hızla yayılan bu gönderiyi fark etti ve gençle iletişime geçti. Kulaklığına isabet eden yorgun mermi sonrası kulaklığı parçalanan çocuğa Razer ekibi yeni bir kulaklık hediye edeceğini bildirdi. 

Reddit kullanıcısı, ''Razer marka kulaklık hayatımı kurtardı'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...