Tgrt Haber

Güney Afrika'da 'John Wick' cinayetleri: 7 kişiyi öldürdü

02 Kasım 2021 16:32
Güney Afrika'da 'John Wick' cinayetleri: 7 kişiyi öldürdü
güney afrika,cinayet,john wick

Güney Afrika'da Boko Haram üyesi olan 7 kişi, seri katil tarafından öldürüldü. Katile, film karakteri ''John Wick'' adı verildi, arama çalışmaları devam ediyor.

Güney Afrika'da Ağustos ayından beri 7 cinayet işlendi, ölen kişilerin hepsinin ise Boko Haram (Radikal örgüt) üyesi olması dikkat çekti. Katil, 7 kişiyi öldürürken ise hiç iz bırakmadı. Polis, seri katilin farklı cinayetlere de yönelebileceğinden şüphe ediyor. 

Katil, son olarak Boko Haram'ın önde gelen üyelerinden 35 yaşındaki Phlip Given Mnguni'yi öldürdü. Bu cinayetin ardından ise seri katile ''John Wick'' ismi verildi. Katilin cinayet işlediği yerlerden biri olan Mamelodi kasabası sakinleri de yeni cinayetler işlenmesinden endişe ediyor. Cinayetlerle ilgili bilgilendirmede bulunan Gauteng polis komiseri Elias Mawela, şunları söyledi:

"İster sıradan insanlar olsun, ister gangsterler olsun yine de bu kadar cinayet fazla. Katili yakalamak için yoğun bir çalışma yürütüyoruz.''

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...