Tgrt Haber

Harabe ev morg çıktı! Konumu herkesten gizleniyor

07 Nisan 2022 15:50 - Güncelleme : 07 Nisan 2022 16:07
Harabe ev morg çıktı! Konumu herkesten gizleniyor

İngiltere'de bir grup genç, merak ettikleri harabe eve girdiler ve gördükleri karşısında şaşkınlığa uğradılar. Terk edilmiş harabe gibi duran ev morg çıktı.

İngiltere'de bir grup genç, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme oturdu. Yoldan geçerken gördükleri harabe evi merak edip içine giren gençler odaların birinde gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar. Evdeki odalardan bir tanesi tamamen morg olarak kullanılıyordu. Evin içinde gördüklerinin ardından araştırma yapan gençler, buldukları sonuçları sosyal medya hesaplarından paylaştılar. 

Harabe evin yakınlarında bir hastane olduğunu keşfeden gençler, o hastanenin evi morg olarak kullandığını fakat neden sadece bir odasında dolap olduğunu bilmediklerini belirttiler.

Harabe ev morg çıktı! Konumu herkesten gizleniyor

Gençlerden biri sosyal medyadaki açıklamalarında şunları anlattı:

"Meraklı olduğumuz için eve bakmak istedik. Ne kadar ürkütücü ve korkunç bir yer olduğunu söylememe gerek yok. Dolaplarda cesetleri saklamışlar. Küçük ama ihtiyaç duyulan her şey var. İçeride olmak farklı bir duyguydu.''

Harabe ev morg çıktı! Konumu herkesten gizleniyor

Öte yandan evin konumu, hırsızlık olayları endişesiyle açıklanmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...