Tgrt Haber
06 Haziran 2022 14:00 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 14:25

Hayvan kurtarma kuruluşu yöneticisinin evinden çıkanlar şoke etti! 'Leş kokusu' ortaya çıkardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletindeki bir hayvan kurtarma kuruluşunda üst düzey yöneticilik yapan kadının evinde 30 köpek, kedi ölüsü bulundu.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı, New York Post
Hayvan kurtarma kuruluşu yöneticisinin evinden çıkanlar şoke etti! 'Leş kokusu' ortaya çıkardı
abd,hayvan

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde kar amacı gütmeyen bir hayvan kurtarma kuruluşunun yöneticisinin (CEO) evinden ''leş kokusu'' geldiğine dair şikayet alındı.47 yaşındaki GROWL CEO'su Caroline Dawn Pennington'ın evine gelen polisler gördükleri karşısında dehşete düştüler. Pennington'ın evinden 28 köpek ve 2 kedi cesedi bulundu. Pennington, hayvanlara kötü muamele yapmakla suçlandı ve gözaltına alındı. 

Hayvan kurtarma kuruluşu yöneticisinin evinden çıkanlar şoke etti! 'Leş kokusu' ortaya çıkardı

Richland İlçesi müfettişleri, bu olayın şimdiye kadarki en kötü hayvan zulmü vakalarından biri olduğunu söylediler. Richland County Şerifi Leon Lott ise açıklamasında hayvanların açlıktan ve susuzluktan öldüğünü belirterek, "İnsanların, hayvanlara bakmak için emanet ettiği bu kişi, bu güvene ve hayvanların güvenine ihanet etti." değerlendirmesinde bulundu.

Departman sözcüsü, müfettişlerin köpek ve kedilerin ihmal edildiğini ve dokuz aya kadar evde yalnız kaldıklarını ve kafeslerinde öldüklerini düşündüklerini söyledi.

''HABERSİZDİK, ŞOK OLDUK''

Caroline Dawn Pennington, hayvan kurtarma derneği GROWL'un direktörlüğünün yanı sıra, olay sırasında Kershaw County Humane Society için de çalışıyordu. Kuruluş, yaptığı açıklamada artık bir çalışan olmadığını belirtti.

Kershaw County Humane Society açıklamasında, “Eski çalışanın eylemlerinden habersizdik ve gerçekten şok olduk'' dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı, New York Post
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...