Tgrt Haber
24 Ekim 2021 00:05

Her gün ziyaret edip dertleştiği hayvanlara 770 bin dolar miras bıraktı

Çekya’da ismi tam olarak açıklanmayan bir kadın vefatının ardından bir hayvanat bahçesine yaklaşık 770 bin dolar (7.4 milyon TL) miras bıraktığı ortaya çıktı.

Her gün ziyaret edip dertleştiği hayvanlara 770 bin dolar miras bıraktı
Çekya,Hayvanat bahçesi,Kadın,Miras

Çekya’nın başkenti Prag’da bulunan hayvanat bahçesine vefat eden bir hayvansever tarafından yaklaşık 770 bin dolar miras bırakıldığı ortaya çıktı.

Hayvanat Bahçesi Müdürü Miroslav Bobek yaptığı açıklamada, “Prag 10 bölge mahkemesinden aldığımız mektup ile Bayan J.R. tarafından hayvanat bahçemize 16 milyon 769 bin 398 çek kronu (yaklaşık 7.4 milyon TL) miras bırakıldığını öğrendik. Bu bizim için çok büyük bir bağış. Söz konusu bağışı çok dikkatli harcamalıyız, bunun için şimdiden öneriler almaya başladık bile” dedi.

Her gün ziyaret edip dertleştiği hayvanlara 770 bin dolar miras bıraktı

(Hayvanat Bahçesi Müdürü Miroslav Bobek tarafından yapılan paylaşım)

HER GÜN GELİP HAYVANLARLA DERTLEŞİYORMUŞ

Mirası bırakan J.R.’nin yakın arkadaşları ise geçtiğimiz günlerde vefat eden kadının sağlık sorunları olduğunu ve bu sorunları unutmak için her gün hayvanat bahçesine giderek hayvanları izlediğini, onlarla dertleştiğini söyledi. J.R.’nin arkadaşları, “Böyle bir miras bırakması bizi şaşırtmadı” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...