Tgrt Haber

Hindistan'daki festivalde skandal olay! Çatı çöktü onlarca kişi kuyuya düştü

30 Mart 2023 14:54 - Güncelleme : 30 Mart 2023 15:25
hindistan,kuyu

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaleti Indore şehrindeki tapınaktaki kuyunun çatısı çöktü. Olayda en az 25 kişi, kuyuya düştü.

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaleti Indore şehrindeki Ram Navami Festivali esnasında korku dolu anlar yaşandı. Beleshwar Mahadev Jhulelal Tapınağı'nda bulunan eski bir büyük kuyunun (bavdi) çatısının çökmesiyle meydana geldiği belirtildi.

Festival esnasında çok sayıda kişinin eski kuyunun çatısına çıktığı ve çatının ağırlığı taşıyamayarak çöktüğü aktarılarak, en az 25 kişinin kuyuya düştüğü kaydedildi. Kurtarma faaliyetlerinin ardından kuyuya düşenlerden 18'inin kurtarıldığı, mahsur kalan 7 kişi için de çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Hindistan'daki festivalde skandal olay! Çatı çöktü onlarca kişi kuyuya düştü

Eyalet Başbakanı Shivraj Singh Chouhan, yaptığı açıklamada, "Indore Polisi ve bölge yönetiminden üst düzeyli görevliler, kurtarmaya bizzat nezaret ediyor." dedi.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi de kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...