Tgrt Haber
06 Temmuz 2014 21:26

Hudayr'ın katil zanlısı Yahudiler gözaltına alındı

Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılarak önceki gün öldürülen 17 yaşındaki Filistinli Muhammed Ebu Hudayr’ın katil zanlısı olarak bazı Yahudilerin gözaltına alındığı bildirildi.

Hudayr'ın katil zanlısı Yahudiler gözaltına alındı
yahudi,17 yaşındaki çocuk,filistin,muhammed ebu hudayr,

Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılarak önceki gün öldürülen 17 yaşındaki Filistinli Muhammed Ebu Hudayr’ın katil zanlısı olarak bazı Yahudilerin gözaltına alındığı bildirildi.İsrail İç İstihbarat Birimi Şabak tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İstihbarat ve operasyonel bilgiler izinde yürütülen çalışmalar neticesinde İsrail polisi ve istihbarat birimleri, bu sabah 2 Temmuz’da Şafat’ta Ebu Hudayr'ın kaçırılma ve cinayet olayıyla ilgili olarak şüpheli sıfatıyla bazı Yahudileri gözaltına almıştır" denildi.Şüphelilerin Şabak tarafından sorgulamalarının sürdüğü belirtilen açıklamada, konuyla ilgili diğer ayrıntılara savcılık soruşturması nedeniyle paylaşılma yasağı konulduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...