Tgrt Haber
03 Ocak 2022 14:16

Doktorları şaşkına çeviren doğum: İkizler bir yıl arayla doğdu

ABD’de 2021’i 2022’ye bağlayan yılbaşı gecesinde bir kadın 15 dakika arayla biri erkek biri kız olan ikiz bebekler dünyaya getirdi. Hastane yönetimi olayı 2 milyonda bir ihtimal olarak nitelerken ikizler farklı gün, ay ve yıllarda doğmuş oldu.

Doktorları şaşkına çeviren doğum: İkizler bir yıl arayla doğdu
ABD,,california,,ikiz bebek,,doğum,

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir kadın 15 dakika arayla ikiz doğum yaptı. 2021’i 2022’ye bağlayan yılbaşı gecesinde doğan bebeklerin biri 2021’de diğeri ise 2022’de dünyaya geldi.

ABD’de yayınlanan magazin dergisi People’ın haberine göre, California eyaletinde yaşayan bir kadın Salinas kentindeki Navidad Tıp Merkezi'nde yılbaşı gecesi ikiz çocuklarını yaklaşık art arda dünyaya getirdi. Robert Trujillo ve Fatima Madrigal çiftinin kızı oğullarından sadece 15 dakika sonra doğdu.

“2 MİLYONDA BİR ŞANS”

Yaşanan olayın “2 milyonda bir şans” olduğunu niteleyen hastane, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Natividad, Aylin Yolanda Trujillo'yu bölgenin 2022'nin ilk bebeği olarak karşıladı!. İkizi Alfredo Antonio Trujillo, 31 Aralık Cuma günü saat 23:45'te 15 dakika erken doğdu, yani doğum günleri farklı bir gün, ay ve yıla denk geliyor: 2 milyonda bir şans!

Doktorları şaşkına çeviren doğum: İkizler bir yıl arayla doğdu

ANNE: ÇOK ŞAŞKIN VE MUTLUYUM

Yaşadıklarını dile getiren ikiz bebeklerin annesi Madrigal, bebeklerinin ikiz ve farklı doğum günlerine sahip olmalarından dolayı hem çok şaşkın hem de çok mutlu olduğunu söyledi. Doğumu yapan doktor ise olayı kariyerinin en unutulmaz doğumlarından biri olarak nitelendirdi.

Doktorları şaşkına çeviren doğum: İkizler bir yıl arayla doğdu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...