Tgrt Haber
14 Ocak 2022 09:39

İngiltere bu olaya ağlıyor! Çevrimiçi toplantı sırasında öldü

İngiltere bu olaya ağlıyor. 43 yaşındaki Nicola Madden, çevrimiçi toplantı sırasında kızının gözleri önünde kalp kiriz geçirdi ve hayatını kaybetti. Olay kameralara yansıdı.

İngiltere bu olaya ağlıyor! Çevrimiçi toplantı sırasında öldü
Nicola Madden,kalp krizi,çevrimiçi toplantı

İngiltere’de yaşayan 43 yaşındaki Nicola Madden, evde gerçekleştirdiği çevrimiçi bir iş toplantısı sırasında kalp kiriz geçirerek hayatını kaybetti. Olay, 9 yaşındaki kızının gözlerinin önünden gerçekleşti. Memur Nicola Madden, kalp krizi geçirdiği sırasında meslektaşlarıyla çevrimiçi toplantı yapıyordu. 

KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE HAYATINI KAYBETTİ 

Annesinin kalp krizi geçirdiğini fark eden kızı Charlotte, babası Stuart McDougall'ı aramasına ve annesini kurtarmak için çaba göstermesine rağmen kadın hayata gözlerini yumdu. Eşi McDougall şunları söyledi: "GoFundMe'ye veya çevrimiçi şeylerden herhangi birine bakarsanız ne kadar çok çalıştığını göreceksiniz.  Birçok insana dokundu. Onunla yaklaşık 20 yıldır birlikteydim, dokuz yaşında bir kızımız var. Çok üzgünüz.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...