Tgrt Haber
10 Nisan 2023 12:00 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 12:34

İntikam uğruna komşusunun yüzlerce tavuğunu korkutarak öldürdü! Bir garip olay

Çin'de birbirine düşman iki komşunun yaptıkları herkesi şaşırttı. Hunan'a bağlı Hengyang'da komşusunun yüzlerce tavuğunu korkutarak öldüren kişi, hapis cezasına çarptırıldı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: China Daily
İntikam uğruna komşusunun yüzlerce tavuğunu korkutarak öldürdü! Bir garip olay
çin,tavuk,komşu

Çin'in Hunan eyaletine bağlı Hengyang'da iki komşu arasında yaşananlar hem haberlere konu oldu hem komşular mahkemelik oldu. Devlete bağlı China Daily'nin haberine göre, isimleri açıklanmayan fakat soyisimleri açıklanan Gu ve Zhong birbirlerine düşman komşular haline geldiler. İkili arasındaki kavgalar, geçtimiz yıl nisan ayında başladı. 

Gu, Zhong'tan habersiz, onun ağaçlarını kesti. Zhong'un eşi de bunun ardından ağaçları araçla başka bir yere taşıdı. Gu bu hamlenin ardından bir gece, Zhongların çiftliğine girdi ve el feneriyle tavukları korkuttu. Hayvanlar korkuyla birbirlerini ezmeye başlayınca 460 birden hayatını kaybetti. 

İNTİKAM SAVAŞLARI HAPİS CEZASIYLA SON BULDU

Zhong, Gu'dan şikayetçi oldu ve yakalanan Zhong, 3 bin yuan yani 8 bin 500 TL tazminat ödemek zorunda kaldı. Cebinden çıkan paranın ardından daha da sinirlenince Gu'nun Zhong ailesine öfkesi daha da arttı. Gu, kısa bir sürenin ardından yine aynı yöntemle kalan tavukların da ölümüne neden oldu. Zhongların toplamda 1100 tavuğu öldü. 

Ollay bir kez daha mahkemeye taşındığında ise hakim Gu'nun biletini kesti. Gu'ya 6 ay hapis cezası verildi. Fakat ceza bir yıl boyunca suç işlememek şartıyla ertelendi. 

Kaynak: China Daily
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...