Tgrt Haber
04 Aralık 2021 15:45

İşkenceyle öldürülen minik Arthur'un davasında kan donduran detay! Aç bırakıp karşısında dondurma yedi

İngiltere'de babası ve üvey annesi tarafından işkenceye maruz bırakılan, günlerce aç kalan, böbreklerinin iflas etmesi için tuz yedirilen ve daha birçok insanlık dışı muameleye maruz kalan minik Arthur davasında kan donduran detaylar ortaya çıktı. Karadul lakaplı üvey annesinin kafasını duvara vurarak öldürdüğü Arthur açlıktan bitkin düşmüşken, üvey anne ve babanın karşısında şakalaşarak dondurma yedikleri ortaya çıktı.

İşkenceyle öldürülen minik Arthur'un davasında kan donduran detay! Aç bırakıp karşısında dondurma yedi
arthur,ingiltere,cinayet

İngiltere basınını günlerce meşgul eden 6 yaşındaki Arthur'un vahşice katledilmesi olayında her geçen gün yeni bir kan donduran detay ortaya çıkıyor. Son olarak üvey annesi ile öz babasının, küçük çocuğu günlerce aç ve susuz bıraktığı, böbreklerinin iflas etmesi için tuz yedirdiği öğrenilmişti. Mahkemeye sunulan yeni görüntülerde ise, günlerce aç bırakılan çocuğun karşısında, üvey annesi ve babasının şakalaşarak dondurma yediği ortaya çıktı. Küçük çocuk açlıktan ağlarken karşısında dondurma yiyen kadın ve baba, dünya basınında yeniden gündem oldu.

AYLARCA İŞKENCE EDİP DÖVEREK ÖLDÜRDÜ

İngiltere'de aylardır devam eden, 6 yaşındaki Arthur Labinjo-Hughes'un cinayet davasının yeni ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor. Ülkenin Solihull kentinde babası ve babasının beraber yaşadığı kız arkadaşı tarafından aylarca süren işkence sonrası dövülerek öldürülen Arthur'un ağlayarak yalvardığı görüntüleri dünya çapında büyük tepkiyle karşılandı.

YERDEN KALKABİLMEK İÇİN DAKİKALARCA UĞRAŞMIŞ

Öldürülmeden saatler önce kaydedidiği öğrenilen görüntülerde, açlıktan bitap düşmüş bedeninin, yerden  kalkabilmek için dakikalarca uğraştığı görüldü. Artık kemiklerinin sayılabildiği bedeniyle ayakta durmakta dahi güçlük çeken çocuk, aç bırakılarak yerde uyumaya zorlandı. Battaniyesi ve yastığı yere fırlatılan çocuk, bunları kaldırabilmek için büyük mücadele içinde olduğu videonun sonunda, "Kimse beni sevmiyor" diyerek ağladığı ve "Kimse bana yemek vermeyecek" dediği öğrenildi. 

AÇLIKTAN AĞLARKEN KARŞISINDA DONDURMA YEDİLER

Cani üvey annenin aylarca, sadece hayatta kalabileceği kadar yemek verdiği ve böbreklerinin iflas etmesi için tuz yedirdiği çocuk, su içme hakkına da sahip değildi.  Baba ve üvey annenin yargılandığı cinayet davasında ikilinin, aç bıraktıkları Arthur koridorda beklerken neşeyle dondurma yediği görüntüler adeta kan dondurdu. Mahkemeye sunulan güvenlik kamerası görüntülerinde, baba Hughes ve üvey anne Emma'nın, beslemedikleri Arthur'un yanı başında, şakalaşarak dondurma yedikleri görüntüler yer aldı.

ERKEKLERİ ELİNDE TUTMAK İÇİN ÇOCUK DOĞURUYORMUŞ

İngiliz gazete The Sun'ın paylaştığı görüntülerde, baba ve kız arkadaşının umursamaz halleri yer alıyor. Aç bıraktıkları Arthur mutsuzluktan ağlarken, dışardan söyledikleri dev dondurma külahlarını neşeyle yiyen ikilinin, daha sonra da sipariş verdikleri patates kızartması ve hamburgeri yediği görülen ikilinin o anları büyük tepki çekti. "Canavarca histen tasarlayarak adam öldürme"den suçlu bulunan ikiliden Emma'nın erkekleri elinde tutabilmek için tanıştığı kişilerden kısa süre sonra çocuk yaptığı ve o çocuklara bakmadığı öğrenildi.

ÇOCUK YARDIM PARALARIYLA PIRLANTA VE DÖVME

Eski partnerlerinin, kadını daha önce defalarca kez yetkililere ihbar ettiği ancak kadının yetkililer gelmeden hemen önce temiz ve toplu bir evde yaşayan mutlu çocuklar imajı çizdiği için şüphelerden kurtulduğu da belirtildi. Kadının, çocuk yardım paralarını dövme, mücevher ve son model telefonlara harcadığı bildirildi. 16 yaşında ilk çocuğunu doğuran ve 3 ayrı erkekten toplamda 4 çocuğu bulunan kadının, çocukları devletten yardım parası almak için doğurduğu öğrenildi.

Karadul lakaplı kadının, daha önce ciddi bir suç kaydı olduğu, erkek arkadaşlarının ilgisini çekmek için bir kez pencereden aşağı atlayarak ciddi biçimde yaralandığı da bildirildi.

"MORLUKLAR OYUN SIRASINDA OLDU"

Tanıştıktan kısa süre sonra Hughes'u beraber yaşamaya ikna eden Emma, Arthur'a kısa sürede şiddet uygulamaya başladı. Bu durum birkaç kez Arthur'un anneannesi ve babaannesinin dikkatini çekince babaanne, yetkililere haber verdi. Ancak Emma'nın yanına giden yetkililer, bu evde Emma'nın Arthur'la yakın yaştaki çocuğunu beraber gördü ve oluşan morluğun "oyun sırasında" gerçekleştiğine ikna oldu.

NE OLMUŞTU?

Küçük Arthur'un cinayet işlediği için hapiste olan biyolojik annesinin ise Olivia Labinjo-Halcrow'un, üniversitede felsefe ve ekonomi okuduğu sırada Facebook üzerinden tanıştığı Hughes'a aşık olduğu ve hamile kaldığı öğrenildi. Hughes'un kendisiyle evlenmek istememesi üzerine çocuğuna tek başına bakan kadın bir süre sonra alkol ve uyuşturucu batağına düşerek katil oldu. Hapse düşen kadının çocuğun bakımını ise cani baba üstlendi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...