Tgrt Haber
22 Ocak 2024 23:14 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 23:16

İsrail ordusu açıkladı: 3 subayımız daha öldürüldü

Hamas-İsrail çatışmaları devam ederken İsrail ordusundan açıklama geldi. İsrail ordusu Gazze'de 3 subaylarının daha öldürüldüğü açıkladı.

Editör: Furkan Günler / Kaynak: Anadolu Ajansı
İsrail ordusu açıkladı: 3 subayımız daha öldürüldü
İsrail,Gazze,Subay,Öldürüldü,Hamas

Hamas-İsrail çatışmaları devam ederken İsrail ordusundan açıklama geldi. İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda 3 subayının öldürüldüğünü bildirdi.

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, Gazze'nin güneyindeki çatışmalarda Binbaşı David Nati Al-Fasi (27), Binbaşı Eli Levy (24) ve Yüzbaşı Eyal Mforach Toito (22) isimli 3 subayın öldüğü açıklandı.

ÖLDÜRÜLEN İSRAİLLİ ASKER SAYISI 535'E YÜKSELDİ

Gazze Şeridi'ne saldırıların başladığı 7 Ekim 2023'ten bu yana öldürülen İsrail askerlerinin sayısı 200'ü karadan işgal sürecinde olmak üzere 535'e yükseldi.

Ordudan daha önce yapılan yazılı açıklamada da orduya bağlı Kfir Tugayı'nın, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinden çekildiği ve yerine başka birliklerin getirildiği belirtilmişti.

İsrail ordusu açıkladı: 3 subayımız daha öldürüldü

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...