Tgrt Haber
16 Nisan 2024 16:11 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 16:15

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 11 kişi daha hayatını kaybetti

İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzey ve orta kesiminde bir polis aracını ve evleri hedef alması sonucu aralarında polislerin de olduğu 11 Filistinli hayatını kaybetti; yaralananlar oldu.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 11 kişi daha hayatını kaybetti

Gazze'nin orta kesiminde yer alan Mamadani Hastanesi sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail'in düzenlediği saldırıda Tuffah Mahallesi'ndeki bir polis aracı vuruldu. Saldırıda 8 Filistinli hayatını kaybetti, bazı Filistinliler yaralandı.

İsrail askerleri Nusayrat Mülteci Kampı'nın kuzeyindeki ev ve binalara da patlayıcılar yerleştirdi. Askerlerin yıktığı 3 bina 10 kattan oluşuyordu.

3 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan mülteci kampındaki El-Avde Hastanesi sağlık kaynakları da İsrail'in kampa düzenlediği hava saldırılarında 3 Filistinlinin hayatını kaybettiğini aktardı.

İsrail'in 10 Nisan'dan bu yana Nusayrat Mülteci Kampı'nın kuzeybatısındaki bölgelere düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişi ölmüş ve yaralanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...