Tgrt Haber
19 May 2021 18:20

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında şehit sayısı 227’ye yükseldi

Son Dakika Haberi Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 227’ye, yaralı sayısının ise bin 620’ye yükseldiğini açıkladı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında şehit sayısı 227’ye yükseldi
FİLİSTİN,SON DAKİKA,SEHİT

İşgalci İsrail saldırılarına dur demiyor. Gazze'de katliamlarına devam ediyor. Şehit sayısı bugün de yükseldi. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında şehit sayısının sayısının 227’ye, yaralı sayısının ise bin 620’ye yükseldiğini açıkladı. İsrail, Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını sürdürüyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamada, İsrail’in devam eden saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 64'ü çocuk, 38'i kadın 17'si yaşlı olmak üzere 227’ye, yaralıların sayısının ise bin 620'ye yükseldiği bildirildi.
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında şehit sayısı 227’ye yükseldi

KATİL İSRAİL BİR KADINI VURARAK ÖLDÜRDÜ

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın El Halil kentinde yer alan İsrail kontrol noktasında Filistinli bir kadını vurarak öldürmüş, kadının silahlı saldırı girişiminde bulunduğu gerekçesiyle vurulduğu belirtilmişti. Olayın ardından bölge giriş ve çıkışa kapatılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...