Tgrt Haber

İsrail'in savaş suçları bitmiyor: Gazze'ye beyaz fosfor bombasıyla saldırdı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
29 Ekim 2023 07:46 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 07:59
İsrail'in savaş suçları bitmiyor: Gazze'ye beyaz fosfor bombasıyla saldırdı!
israil,gazze,fosfor bombası

Gazze'ye yönelik şiddetin dozunu artıran İsrail, bir kez daha savaş suçu işleyerek Filistin halkına beyaz fosfor bombasıyla saldırdı.

Gazze'ye yönelik şiddetin dozunu ve sivil katliamını zirveye taşıyan İsrail, savaş suçu işlemekten de çekinmiyor. İsrail ordusu bir kez daha Filistin halkının üzerine beyaz fosfor bombasıyla saldırdı.

YİNE HASTANEYİ HEDEF ALDILAR

Hamas'a bağlı El-Aksa televizyonu, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne beyaz fosfor bombasıyla saldırılar düzenlediğini açıkladı.

Gazze'den yayın yapan Aksa televizyonunun çeşitli sosyal paylaşım hesaplarından, yapılan açıklamada İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin kuzeyi üzerinde uçuş yaptığı ve beyaz fosfor bombasıyla yoğun bombardımanın sürdüğü aktarıldı.

Endonezya Hastanesi çevresinin bombalandığı, saldırılarda ölü ve yaralıların olduğu, sivillerin evlerinin zarar gördüğü belirtildi.

İSRAİL'İN ZIIRHLI ARACI VURULDU

Öte yandan Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın, Gazze'nin doğusundaki Şucaiyye mahallesinde İsrail ordusuna ait "kaplan tipi zırhlı aracı" kornet füzeleriyle hedef aldığı anı gösteren bir video paylaşıldı.

Kaplan zırhlı aracının, askerlerin nakli için kullanıldığı ve 14 asker taşıma kapasitesi olduğu aktarıldı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...