Tgrt Haber
17 May 2021 12:05

İsrailli komutan siren seslerini duyar duymaz kaçtı

Gazze'ye yönelik saldırılarına aralıksız devam eden İsrail'e karşı Filistinlilerin direnişi sürüyor. Gazze Şeridi'nden atılan roketler sonrası İsrail sınırında siren sesleri çalınca İsrail ordusunun güney komutanı, katıldığı canlı yayını apar topar bırakıp kaçtı.

İsrailli komutan siren seslerini duyar duymaz kaçtı
israil,komutan,filistin,füze,gazze,siren,canlı yayın,kaçtı

İsrail'in Filistinli Müslümanlara yönelik saldırıları çok sayıda sivilin yaşamını yitirmesine neden oldu. Doğrudan sivil yerleşim yerlerini hedef alan İsrail ordusuna Hamas direnişçileri de karşılık veriyor.

Filistinli direnişçiler Demir Kubbe'nin açığını buldu

Filistinli direnişçi gruplar, İsrail'in hava saldırılarını püskürttüğü Demir Kubbe savunma sisteminde açık buldu. Füzeler teker teker fırlatıldığında Demir Kubbe devreye girip füzeleri imha edebiliyor ancak füze yağmuruna karşı sistem tam anlamıyla işlemiyor. 

Gazze Şeridi'nden fırlatılan füzelerden bazıları İsrail topraklarına düştü ve can kayıplarına yol açtı. Hatta dünyanın en güvenli havalimanı olarak gösterilen Ben Gurion Havalimanı'nın yakınlarına bile füzeler düştü. Füzelerle başa çıkmakta zorlanan İsrail cephesinde sık sık siren sesleri çalınarak alarm veriliyor.

Siren seslerini duyan İsrailli komutan kaçtı

O alarmlardan biri ise canlı yayına denk geldi. İşgalci İsrail ordusunun güney komutanı, bir televizyon kanalında verdiği röportajda Filistinli direnişçileri nasıl mahvettiklerini anlatırken bir anda siren sesleri çalmaya başladı. Panik yaşayan komutan, apar topar canlı yayını terk ederek güvenli bir noktaya geçme telaşına düştü.

İsrailli komutanın kaçış görüntüleri kameralara anbean yansıdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...