Tgrt Haber
22 Nisan 2022 12:21 - Güncelleme : 22 Nisan 2022 12:36

İsviçre dağlarına kaçan Putin'in sevgilisi ortaya çıktı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sevgilisi olduğu ve çocukları ile birlikte İsviçre'deki özel bir dağ evinde saklandığı iddia edilen Alina Kabaeva, uzun bir aradan sonra ilk kez Rusya’da görüldü.

İsviçre dağlarına kaçan Putin'in sevgilisi ortaya çıktı

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasıyla beraber Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sevgilisi ve medya devi National Media Group'un yönetim kurulu başkanı Alina Kabaeva'nın İsviçre'de lüks bir villada çocuklarıyla saklandığı iddia edilmişti. O günlerden sonra bir daha gözükmeyen Vladimir Putin'in sevgilisi Kabaeva, Moskova'da uzun bir aradan sonra ilk kez  ortaya çıktı. Olimpiyat altın madalyalı 38 yaşındaki Alina Kabaeva, Moskova'daki VTB Stadyumunda gözüktü.

Kremlin yanlısı Moskova medyasının önemli bir bölümünü kontrol eden medya patronu Kabaeva, Batı'nın ekonomik yaptırımlarına uğradı.

PUTİN İLE ÇOCUKLARI VAR İDDİASI

38 yaşındaki Alina Kabaeva eski bir olimpiyat jimnastikçisi ve bir altın madalya sahibi. Kabaeva yıllar boyunca dünya medyasında Putin ile ilişkisi olduğu hatta Putin'in yuvasını yıktığı haberleri ile gündeme geldi. Kabaeva ve Putin'in herkesten gizlediği çocukları olduğu iddia ediliyor. Bu konuda resmi bir doğrulama hiçbir zaman yapılmadı.

İsviçre dağlarına kaçan Putin'in sevgilisi ortaya çıktı

DİLEKÇE YAĞDI

Alina Kabaeva'nın İsviçre'de lüks bir villada gizli çocuklarıyla saklandığı iddiaları ülkeyi karıştırdı. Kabaeva'nın İsviçre'de saklandığına dair hiçbir kanıt olmasa da İsviçre hükümetine kadının sınır dışı edilmesi için dilekçe yağıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...