Tgrt Haber
18 Haziran 2022 17:48 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 20:32

Yine sosyal medyanın diline düştü! Biden bir anda yere kapaklandı

Açıklamaları ve garip hareketleriyle sosyal medyada sürekli gündem olan ABD Başkanı Joe Biden, Delaware eyaletinde bisiklet sürerken bir anda yere kapaklandı. Biden'ın bisikletten yere düştüğü anlar yine sosyal medyada gündem olurken o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
ABD,Joe Biden,Sosyal medya

Gafları ve garip hareketleriyle sürekli sosyal medyada gündem olan ABD Başkanı Joe Biden, bu sefer de bisiklet sürerken geçirdiği ufak kaza sonucu yine gündem oldu. Eşi ile birlikte evliliklerinin 45. yılını kutlamak için ABD'nin Delaware eyaletindeki evine giden Biden, evinin yakınlarındaki alanda bisiklete bindi.

KENDİNİ BİR ANDA YERDE BULDU

Etrafı güvenlik görevlileri ile sarılı olan Biden kendini takip eden gazetecilere el salladı ve 'Günaydın' diyerek onları selamladı. Ancak tam da o sırada bir anda kendini yerde buldu. 

BIDEN'IN DÜŞTÜĞÜ ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Korumaları anında müdahale ederek başkanı yerden kaldırdı. Ayağa kalkan ve 'iyiyim' diyen Biden'ın yaralanmadığı bildirildi. Biden'ın sosyal medyada gündem olan bisitletten düştüğü anlara kameralara saniye saniye yansıdı.

BIDEN’IN MEŞHUR GAFLARI

Öte yandan Joe Biden’ın yılbaşı konuşmasında 2022 yerine 2020 yılına girdiğimizi söylemesi ve diğer bir konuşmasından sonra da boşlukla el sıkışması sosyal medyada gündem olmuştu. Bunların yanı sıra Biden, başkanlık uçağı Air Force One'ın merdivenlerinden tırmanırken üç kez yere kapaklanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...