Tgrt Haber

Son dakika! Koronavirüse yakalanan Biden'dan ilk açıklama: Millet ben iyiyim

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Temmuz 2022 17:20 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 21:52
Son dakika! Koronavirüse yakalanan Biden'dan ilk açıklama: Millet ben iyiyim
Joe Biden,Koronavirüs,Kovid,ABD

Son dakika haberi: ABD Başkanı Joe Biden, Covid-19 oldu. Virüse yakalanmasının ardından sosyal medyadan bir fotoğraf paylaşan Biden, "Millet, ben iyiyim. Beni düşündüğünüz için teşekkürler." ifadesini kullandı. Bir de video paylaşan belirtilerinin hafif olduğunu belirten ABD Başkanı, "Umudunuzu kaybetmeyin, iyi olacağım." dedi

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın koronavirüse testinin poziif çıktığını açıkladı. Biden'ın hastalığı hafif semptomalarla geçirdiği aktarılırken testi negatif çıkana kadar kendini izole edeceği belirtildi.

79 yaşındaki ABD Başkanı'nın Paxlovid adlı ilaçla tedavi edileceği bildirildi.

"KANSER OLDUM" AÇIKLAMASI GÜNDEM OLMUŞTU

Öte yandan Biden'ın katıldığı bir etkinlikte kansere yakalandığını söylemesi tüm dünyada tartışmalara neden olmuştu. Konuya ilişkin Beyaz Saray'dan önceki gün yapılan açıklamada, Biden'ın bu ifadelerde kastının göreve gelmeden önce atlattığı cilt kanseri olduğu ifade edildi.

BIDEN'DEN FOTOĞRAFLI PAYLAŞIM

Koronavirüse yakalanmasının ardından durumu merak edilen Joe Biden, bu defa kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 

https://twitter.com/POTUS/status/1550153237021564943

Biden paylaşımında, Beyaz Saray'daki ofisinde çekilen bir fotoğrafını kullanarak "Millet, ben iyiyim. Beni düşündüğünüz için teşekkürler" notunu düştü.

Biden, bu sabah Kovid-19 testinin sonucunun pozitif çıkmasının ardından Beyaz Saray konutunun balkonundan çekilen videosunu Twitter üzerinden paylaştı. Videoda belirtilerinin hafif olduğunu belirterek, "Umudunuzu kaybetmeyin, iyi olacağım." ifadesini kullandı.

Kendisinin iki doz Kovid-19 aşısını ve 2 doz destek aşısını olduğunu belirten Biden, "Belirtiler hafif. Endişelerinizi takdir ile karşılıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Yapacak çok iş var ve ben bunları yapmaya devam edeceğim. Umudunuzu kaybetmeyin, iyi olacağım." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...