Tgrt Haber

Putin'in sağ kolu Kadirov, Amerikan askerlerine meydan okudu: Erkekseniz karşımıza çıkarsınız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Ekim 2022 17:02 - Güncelleme : 26 Ekim 2022 17:50
Putin'in sağ kolu Kadirov, Amerikan askerlerine meydan okudu: Erkekseniz karşımıza çıkarsınız
Putin,Ukrayna,Rusya,Ramazan Kadirov,ABD

Rusya lideri Vladimir Putin'in sağ kolu Çeçen lider Ramazan Kadirov, Telegram hesabından yaptığı paylaşımda Amerikan askerlerine meydan okudu. Ukrayna'daki savaşı 'cihat' olarak nitelendiren Kadirov, "Sınıra gelen Amerikan askerleri varmış. Erkekseniz karşımıza çıkarsınız" dedi.

Rusya lideri Vladimir Putin'in 24 Şubat'ta verdiği saldırı emri ile başlayan Rus ordusun Ukrayna'yı işgal girişimi tüm şiddetiyle devam ediyor. Putin'in sağ kolu Çeçen lider Ramazan Kadirov, işgalin en başından bu yana Rusya'ya karşı desteğini hiç esirgemedi. Zaman zaman yaptığı sansasyonel sosyal medya açıklamalarıyla  dikkatleri üzerine çeken Kadirov, o paylaşımlara bir yenisini daha ekledi.

"SATANİSTLERE KARŞI BİR CİHATTIR"

Sivillere karşı acımasız işkenceleriyle tanınan Kadirov, Rusya'nın Ukrayna'daki savaşını, "Şeytana tapan satanistlere karşı bir cihat" olarak tanımladı ve bütün şehirlerin yok edilmesi çağrısında bulundu

"HER KARIŞ TOĞRAĞI ELE GEÇİRECEĞİZ"

Ukrayna'nın tamamının kendilerinin olduğunu söyleyen Kadirov, "Bizim sınırlarımız Harkov'da bitmiyor. Kiev, Odessa, Lviv... Ukrayna'nın tamamı bizimdir. Her şehri yerle bir edeceğiz. Her karış toprağı ele geçireceğiz. Allah'a hamdolsun bu, satanistlere karşı bir cihattır" ifadelerini kullandı.

"ERKEKSENİZ KARŞIMA ÇIKIN"

Kadirov, daha sonra Romanya-Ukrayna sınırına yerleşen ABD'nin 101. Hava İndirme Tümeni'ne de meydan okudu. Kadirov, "Ukrayna sınırına gelen Amerikan askerleri varmış. Erkekseniz karşımıza çıkarsınız" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...