Tgrt Haber

Çeçen lider Kadirov, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakan Paludan'a ateş püskürdü: Cehennemde yanın sizi şeytanlar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
23 Ocak 2023 11:00 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 12:56
Çeçen lider Kadirov, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakan Paludan'a ateş püskürdü: Cehennemde yanın sizi şeytanlar
Kadirov,Rusya,Putin,İsveç

Rusya lideri Vladimir Putin'in sağ kolu Çeçen lider Ramazan Kadirov, aşırı sağcı Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim'i yaktığı alçak eyleme ve İsveç hükümetine ateş püskürdü. Kutsal değerlere yapılan bir saldırı olduğunu belirten Kadirov, "Herkes ektiğini biçer. Bir gün gelecek her şey için çok geç olacağını anlayacaksınız. Cehennemde yanın sizi şeytanlar" dedi.

NATO üyeliği için Türkiye'nin onayına ihtiyacı olan İsveç'te skandalların ardı arkası kesilmiyor. Eli kanlı terör örgütü PKK sempatizanlarının Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan alçak eylemlerinin ardından İslam düşmanı ve Danimarkalı ırkçı parti lideri Rasmus Paludan, Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde alçak bir eyleme imza atarak Kur’an-ı Kerim yakmıştı. Paludan'a ve ona göz yuman İsveç'e Türkiye ve birçok ülkeden çok sert tepki geldi. Türkiye’den gelen tepkiler üzerine açıklama yapan İsveç Başbakanı eylemi ‘saygısızca’ olarak nitelendirdi. 

İsveç'e ve Paladun'a tepkiler gelemeye devam ediyor. Rusya lideri Vladimir Putin'in sağ kolu olan Çeçen lider Ramazan Kadirov, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, Kuran'ı Kerim yakılmasına ateş püskürdü.

"BU EYLEM KUTSAL DEĞERLERE YAPILAN BİR SALDIRIYDI"

Kadirov, "Stockholm, İsveç'te bazı pislikler, Danimarka Satanist Partisi'nin lideri Türkiye büyükelçiliği önünde kutsal Kuran'ı yaktı. Bu korkunç eylem Ankara'ya bir protesto olarak görülüyordu. Fakat bu eylem aslında kutsal değerlere yapılan bir saldırıydı" dedi.

"CEHENNEMDE YANIN SİZİ ŞEYTANLAR"

Stockholm'deki yetkililerin önceden haberinin olmasına rağmen bu eyleme izin verdikleri belirtilirken, "Herkes ektiğini biçer. Bir gün gelecek her şey için çok geç olacağını anlayacaksınız. Cehennemde yanın sizi şeytanlar" ifadelerini kullandı.

AVRUPA'NIN SESSİZLİĞİNE TEPKİ GÖSTERDİ

NATO'nun Şeytan'ın tohumu olduğunu belirten Kadirov, "Biz de Ukrayna'ya İblis'in güçleriyle savaşıyoruz" dedi. Kadirov, Avrupa yanlılarının Kuran yakma olayına bir tepki göstermemesine de ateş püskürdü.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Argun zengin23 Ocak 2023 16:06

Kadirov inşallah sende cehennem ateşinde yanarsın.şeh şamilin kemiklerini sızlatıyorsun.hain hain hain

Sonraki Haber Yükleniyor...