Tgrt Haber

Kardeş kavgası ölümle sonuçlanacaktı! Bir hafta kafasındaki makasla yaşadı sebebi içler acısı

12 Temmuz 2023 09:50 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 11:41
Kardeş kavgası ölümle sonuçlanacaktı! Bir hafta kafasındaki makasla yaşadı sebebi içler acısı
kavga,tartışma,filipinler

Filipinler’de ilginç olay gerçekleşti. İki kardeş arasında yaşanan kavga hastanede son buldu. Küçük kız 1 hafta boyunca kafasına saplanan makasla yaşadı.

Filipinler’de iki kardeş arasında yaşanan kavga hastanede son buldu. İki kardeşin bir kalem için tartıştığı anlarda erkek kardeş ablası Nicole Raga’nın kafasına çanta fırlattı. O anlarda çantanın içinde bulunan makas Raga’nın kafasına saplandı. Küçük kız 1 hafta boyunca ailesi tedavi için gerekli olan parayı bulamadığından kafasındaki makasla yaşamak zorunda kaldı.

Küçük kız erkek kardeşiyle kalem yüzünden tartıştıktan sonra kabus dolu anlar yaşadı. 9 yaşındaki kız erkek kardeşinin fırlattığı çantanın içinde bulunan makasın kafasına çarpmasıyla acı içinde yere yığıldı.

1 HAFTA BOYUNCA KAFASINDA MAKASLA AMELİYAT OLMAYI BEKLEDİ

The Mirror'ın haberine göre, kardeşlerin babası Rene kızının kafasında makası görünce onu hastaneye götürdü. Ancak aile tedavi için gerekli olan 30 bin Filipin Pesosu (yaklaşık 14 bin 154 TL) ödemeyince küçük kız 1 hafta boyunca kafasında makasla hastane odasına kaldı.

Kardeş kavgası ölümle sonuçlanacaktı! Bir hafta kafasındaki makasla yaşadı sebebi içler acısı

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLUNCA YARDIM PARALI HEMEN TOPLANDI

Haberin sosyal medyada gündem olmasından sonra küçük Raga’nın ailesi, yerel bağışçıların yardımıyla tedavi için gerekli olan parayı toplayabildi. Şu anda iyileşme süreci devam eden küçük kızın babası Rene yerel basına yaptığı açıklamada, “Herkese bağışları için çok teşekkür ederiz. Doktorlar Nicole'ün tamamen iyileşeceğini söylediler. Beyninde bir hasar yok ve yaraları iyileşecek. Çok çabuk normale dönecek” dedi.

 

Kaynak: The Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...