Tgrt Haber
24 Temmuz 2022 23:26 - Güncelleme : 24 Temmuz 2022 23:44

Kenya'da facia gibi kaza! Otobüs 40 metre yükseklikten nehre düştü: 24 ölü

Kenya’da bir yolcu otobüsün Nithi Nehri üzerindeki köprüden geçtiği sırada yaklaşık 40 metre yükseklikten nehir yatağına düştü. Facia gibi kazada 24 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kenya'da facia gibi kaza! Otobüs 40 metre yükseklikten nehre düştü: 24 ölü
Kenya,Otobüs,Kaza

Facia gibi kaza Kenya'da yaşandı. Başkent Nairobi üzerinden Meru’dan Mombasa’ya giden bir yolcu otobüsü Nithi Nehri üzerindeki köprüden geçtiği sırada yaklaşık 40 metre yükseklikten nehir yatağına uçtu.

CANSIZ BEDENLER NEHRE SAÇILDI

Feci kazada 24 kişi hayatını kaybettiği aktarılırken cansız bedenlerin nehre saçıldığı aktarıldı. Çok sayıda kişinin de yaralandığı kaza sonrası yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kenya'da facia gibi kaza! Otobüs 40 metre yükseklikten nehre düştü: 24 ölü

YÜKSEK HIZLA KORKULUKLARA ÇARPTI

Yaralı sayısına ilişkin net bir sayı verilmezken, otobüste en az 40 kişi olduğu belirtildi. Görgü tanıkları, otobüsün fren arızası nedeniyle kaza yaptığını ifade ederek, otobüsün köprünün korkuluklarına çarptığında hızının yüksek olduğunu aktardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...