Tgrt Haber
26 Nisan 2024 22:20 - Güncelleme : 26 Nisan 2024 23:09

Kırmızı ışıkta geçen İsrailli bakan kaza yaptı! O anlar kamerada

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’i taşıyan makam aracı, kırmızı ışıkta geçince başka bir araçla çarpıştı. 3 kişinin yaşandığı kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

İsrailli aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in içinde olduğu makam aracı trafik kazasına karıştı. Kaza sonucu bakanın aracı takla atıp ters dönerken, Gvir'in son sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

BİLİNCİ AÇIK

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanlığı Ofisi tarafından yapılan açıklamada, bakanın durumunun iyi ve bilincinin açık olduğu belirtildi. Polis kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldığını aktardı.

Kırmızı ışıkta geçen İsrailli bakan kaza yaptı! O anlar kamerada - 1. Resim

DAHA ÖNCE DE TRAFİK İHLALİ YAPMIŞTI

İsrail medyası, Ben Gvir'in makam aracının son aylarda çok sayıda trafik ihlali yaptığına dair raporların olduğunu belirtti.

Ben Gvir, geçtiğimiz yıl aracının kırmızı ışıkta geçmesi sonucu başka bir kazaya daha karışmıştı. İbrani medyası da Gvir'in şoförüne trafik kurallarına uymaması yönünde talimat verdiğini bildirmişti. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...