Tgrt Haber
06 Eylül 2017 08:34

Korkulan oldu! Irma Kasırgası 295 kilometre hızla karaya çıktı

Milyonlarca insanın sığınak aradığı Karayipler'de Irma kasırgası kıyıya ulaştı. Büyük bir felaket getirilmesinden korkulan kasırganın seyrini an be an aktaracağız.

Korkulan oldu!  Irma Kasırgası 295 kilometre hızla karaya çıktı
abd,,kasırga,

08.00 : Atlas Okyanusu'nda bugüne kadar kaydedilen en güçlü kasırga olan Irma karaya çıktı. Kasırganın Leeward Adası kıyılarına 295 kilometre hızla çarptığı bildiriliyor. Rüzgar gücünü kaybetmeden ilerleyen kasırganın Karayipler'deki Antiller, Barbuda, Anguilla, Montserrat, St Kitts, Nevis, Saba, St Eustatius, Saint Maarten, Saint Martin, Saint Barthelemy, İngiliz Virgin Adaları, Amerikan Virgin Adaları, Porto Rico, Vieques ve Culebra gibi noktaları vurması bekleniyor.

07.35 : Amerikan Ulusal Kasırga Merkezi (NHC), beşinci kategorideki tehlikeli Irma Kasırgası'nın felakete yol açabileceği uyarısını yapıyor. Irma'nın ABD'nin Florida eyaletine Pazar günü ulaşması bekleniyor. Teksas ve çevresini yıkıp geçen Harvey Kasırgası'nda 60 insanın öldüğü ABD'de, yeni kasırga için acil durum ilan edildi.

07.00 : Karayip Denizi üstündeki adalarda milyonlarca insan sığınak arıyor. Evlerini korumak isteyenler ise, kontraplak ve diğer materyallerle binaları kapatma telaşında.

Korkulan oldu!  Irma Kasırgası 295 kilometre hızla karaya çıktı

06.10 : Birçok adada market rafları boşaldı, gıda, su, pil ve jeneratörlerin neredeyse hepsi alındı. Uluslararası haber ajansları, marketlerde kuyruğa girmiş insanların fotoğraflarını servis ediyor.

Korkulan oldu!  Irma Kasırgası 295 kilometre hızla karaya çıktıAB

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...