Tgrt Haber
04 Nisan 2022 09:37 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 09:50

Ormanda ağaçların arasında ortaya çıktı! Köylüler büyük paniğe kapıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennessee eyaletindeki Tusculum Üniversitesi kampüsünün yakınlarındaki köyde görülen 500 kiloluk dev ayı, köylülerde büyük paniğe neden oldu. Olay yerine gelen ekipler, ayıyı zorla sakinleştirdi.

Ormanda ağaçların arasında ortaya çıktı! Köylüler büyük paniğe kapıldı

ABD'nin Tennessee eyaletindeki Tusculum Üniversite kampüsü çevresinde bulunan ormanlık alanda gece saatlerinde görülen dev ayı, herkesi panikletti. Köylüler, sıklıkla yemeklerinin çalınması ve evcil hayvanların öldürülmesinin ardından ormana girdiler ve neler olup bittiğini anlamaya çalıştılar. Bu esnada 500 kiloluk dev ayı karşılarına çıktılar.

Köylüler ayıyla baş edemeyeceklerini anlayınca polise ve Tennesse Yaban Hayatı Koruma Derneği yetkililerine haber verdiler. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, ayıyı sakinleştirerek kontrol altına almak için bir hayli uğraştılar. Sonunda ekipler, dev ayıyı kontrol altına aldılar ve rehabilitasyon merkezine götürdüler.

Ormanda ağaçların arasında ortaya çıktı! Köylüler büyük paniğe kapıldı

Ekipler, bir ayı için en üst seviyede kiloya sahip ayınıni evcil hayvanları ve çöp yemeyi alışkanlık haline getirdiklerini, evlere bu sebeple sık sık dadandığını açıkladılar.

Ayının yakalanmasının ardından gerekli tedavi yapıldı. Dev ayı, Tennesse'deki Cherokee Ulusal Ormanı'nının uzak bir bölümünde yeniden doğaya salındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...