Tgrt Haber
08 Nisan 2019 15:47

Kraliyet tarihinde ilk: Prens ajanlık yaptı

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin veliahtlarından Prens William'ın, İngiliz istihbarat teşkilatları için üç hafta boyunca ajanlık yaptığı açıklandı.

Kraliyet tarihinde ilk: Prens ajanlık yaptı
ingiltere,,prans,,kraliyet,

Kensington Sarayı Prens William’ın ülkenin en önemli istihbarat kuruluşlarıyla 3 hafta geçirerek eğitim aldığını bu fotoğrafı paylaşarak duyurdu.

Açıklamaya göre Prens William, iç istihbarat teşkilatı MI5, dış istihbarat teşkilatı MI6 ve İngiltere Güvenlik İstihbarat Dairesi’nde birer hafta olmak üzere toplam 3 hafta boyunca eğitim aldı.

Cambridge Dükü, görevi boyunca herkesin kendisine direk ismiyle seslenmelerini istedi ve bazı görevlere de 'ajan' olarak bizzat katıldı.

Prens William da tecrübelerini paylaşarak Prens William, "Güvenlik ve istihbarat birimlerimizle vakit geçirmek, ulusumuzun güvenliği konusunda ne kadar çok katkıda bulunduklarını anlamamı sağladı. İşlerini gizli bir şekilde ailelerine, arkadaşlarına bile anlatamadan, yoğun bir stres altında sürdürüyorlar" dedi ve hizmetleri için herkese teşekkür etti. 

Prens William'ın aldığı eğitim İngiliz Kraliyet Ailesi'nde de bir ilk oldu.

Prens William bu eğitimle beraber istihbarat birimlerinde görev alan ilk kraliyet üyesi oldu.

Kraliyet Ailesi'nde Kraliçe Elizabeth'in ölümünün sonrasında oğlu Prens Charles'ın tahta geçmesi bekleniyor.

Prens Charles'ın ölümünün ardından ise İngiliz Kraliyet Ailesi'nde tahta geçecek kişi Prens William olacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...