Tgrt Haber
07 Ocak 2022 08:58

Meksika'da terk edilmiş kamyonda 10 ceset!

Meksika'nın Zacatecas eyaletinde eyaletinde geçtiğimiz aylarda köprüye asılı bulunan cesetlerin ardından terk edilmiş bir kamyonda yeni cesetler bulundu.

Meksika'da terk edilmiş kamyonda 10 ceset!
meksika,,kamyon,,ceset,

Geçtiğimiz aylarda art arda bulunan toplu cesetlere yenileri eklendi. Meksika'nın kuzeyinde Zacatecas eyaletindeki Hükümet Sarayı'nın önünde terk edilmiş kamyonda arama yapıldı. Meksika basınında yer alan habere göre, incelemeler sonucunda kamyonun kasasında 10 ceset olduğu belirlendi.

Bölgeye çok sayıda takviye güvenlik gücü sevk edildi. Olayın, çeteler arasındaki hesaplaşmadan kaynaklandığının değerlendirildiği belirtildi.

Meksika'da terk edilmiş kamyonda 10 ceset!

ZACATECAS'TA KÖPRÜYE ASILI 18 CESET

Meksika'nın Zacatecas eyaltinde bulunan Cuauhtemoc şehrinde geçtiğimiz aylarda köprüye asılı 9 ceset köprünün yakınlarında da 1 ceset bulunmasının ardından toplamda 10 kişinin öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Meksika'da terk edilmiş kamyonda 10 ceset!

Bulunan bu toplu cesetlerin üzerinden birkaç gün geçtikten sonra ise ülkenin Fresnillo şehrinde farklı noktalarda asılı halde toplam 8 ceset daha bulunmuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...