Tgrt Haber
28 Nisan 2022 13:30 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 17:22

Elon Musk şimdi de gözünü Coco Cola'ya dikti! 'İçine kokain koyacağım' paylaşımına tepki yağdı

Twitter’ı satın alan milyarder Elon Musk, şimdide gözünü Coco Cola’ya dikti. Musk’ın Twitter hesabından Coco Cola’yı satın alıp içine kokain koyacağını paylaşması ortalığı ayağa kaldırdı. Takipçiler “Twitter’ı Terk Et” etiketi açarak tepki koyarken bir cevap da ABD Temsilciler üyesinden geldi.

Musk’a tepki için ‘Twitter’ı Terk Et’ etiketi açıldı.
Musk’a tepki için ‘Twitter’ı Terk Et’ etiketi açıldı.

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından Twitter’ı satın aldıktan sonra gözünü içecek markası Coco Cola’ya dikti. Elon Musk sahibi olduğu Twitter'dan attığı 'Coca Cola' tweeti gündeme bomba gibi düştü. Paylaşımıyla takipçileri şoka neden olan Musk, Coca Cola'yı satın alıp içine kokain koyacağını duyurmasına tepki yağdı. Takipçiler “Twitter’ı Terk Et” etiketi açarak tepki koyarken bir cevap da ABD Temsilciler üyesinden geldi.

MUSK’A ABD TEMSİLCİLER ÜYESİNDEN CEVAP

Musk'ın Coca Cola hakkındaki tweetine ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın uyuşturucu kullanımını eleştiren Temsilciler Meclisi üyesi Lauren Boebert'ten (LORIN BOBIRT) cevap geldi. Boebert, Musk’a "Hunter senden iyilik mi istedi?" diye sordu. Diğer taraftan, Musk'ın Twitter'ı satın aldığı duyurulduğundan beri kullanıcıların çoğu, hangi şirketleri satın alması gerektiği konusunda önerilerde bulundu. Tesla’nın eski bir çalışanı Musk için, "Sosyal medyada küçücük bir eleştiriye takıyordu. Twitter'ı almak istemesi beni hiç şaşırtmıyor. Muhtemelen kendisine işkence edenleri mağlup etmiş gibi hissediyordur" ifadelerini kullandı.

“TWİTTER’I TERK ET” TREND OLDU

Musk'ın Twitter'a dair planları arasında ilk sıralarda "bot" olarak bilinen hesapları alt etmek yer alıyor. Öte yandan ünlü iş insanının satın almak için anlaşmaya vardığı Twitter’da takipçi şoku yaşanıyor. Musk’a tepki için açılan ‘Twitter’ı Terk Et’ etiketi kısa süre içinde trend haline geldi ve pek çok kullanıcı hesabını kapattı. Twitter’ın en popüler kişisi olan eski ABD Başkanı Barack Obama bir gecede yaklaşık 300 bin takipçi kaybetti. Twitter yetkilileri ise, söz konusu dalgalanmanın organik bir şekilde yeni hesapların oluşturulması ve mevcut hesapların kapatılmasına ilişkin olduğu söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...