Tgrt Haber

New York metrosunda korkunç olay! Raylara itildi

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
26 Mart 2024 16:41 - Güncelleme : 26 Mart 2024 16:45

ABD'nin New York şehrinde metroda korkunç bir olay yaşandı. Ruh sağlığı bozuk olduğu iddia edilen bir kişi, birini metro raylarına atarak ölümüne neden oldu. 

ABD'nin New York metrosunda ismi açıklanmayan bir adam, metronun önüne itildi. Saldırının sebepsiz olduğu, şüphelinin 45 yaşında, akıl sağlığı yerinde olmayan bir erkek olduğu belirtildi.

New York metrosunda korkunç olay! Raylara itildi - 1. Resim

Talihsiz yolcu hayatını kaybederken metronun duramadığı bu yüzden raylara itilen kişiye ölümcül bir şekilde çarptığı açıklandı.

New York metrosunda korkunç olay! Raylara itildi - 2. Resim

Metro istasyonunda bekleyen kalabalık o dehşet anlarına tanıklık ettiler, yolcular neye uğradıklarını şaşırdılar. Görüntüler, kısa sürede sosyal medyada yayıldı. 

Öte yandan ABD'de özellikle yer altı ulaşım sistemlerinde son zamanlarda şiddet içeren olaylar arttı. New York polisi, istasyonlarda daha fazla memurun bulunmasıyla bu durumun önüne geçmeye çalıştıklarını açıkladı. 

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...