Tgrt Haber

Noel'i kutlarken bir anda kendilerini çukurda buldular! İşte o anlar

23 Kasım 2021 17:07
Noel'i kutlarken bir anda kendilerini çukurda buldular! İşte o anlar
brezilya,,noel,

Brezilya'daki noel kutlamaları esnasında en az 30 kişi köprünün çökmesiyle drenaj kanalına düştü. O anlar festivali görüntüleyenlerin kameralarına yansıdı.

Brezilya'nın Santa Catarina şehrindeki noel kutlamaları esnasında insanlar, meydandaki dev ekranda festival görüntülerini izlerken korkunç bir olay gerçekleşti. En az 30 kişi nehir üstünde bulunan yaya köprüsünün çökmesiyle drenaj kanalına düştü. 

5 metre genişliği ve iki metre derinliği bulunan çukura düşen 12 çocuğun vücutlarında kesik ve morarmalar meydana geldi. Çocuklar, tedavi için Joinville Children çocuk hastanesine kaldırıldı. 9 yetişkin de hastaneye kaldırıldı.

Noel'i kutlarken bir anda kendilerini çukurda buldular! İşte o anlar

İtfaiye ekipleri bir çocuğun beyninde ciddi hasar meydana geldiğini söylemelerine rağmen, yetkililer bu iddiayı doğrulayacak bir açıklama yapmadı.

Drenaj kanalına düşen insanlar olay yerine gelen üç ambulans ve 16 itfaiyecinin yardımı ile düştükleri yerden çıkarıldı. Festival Belediye Başkanlığının, olayda ölen veya ciddi bir şekilde yaralanan olmadığını açıklamasından sonra kaldığı yerden devam etti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...