Tgrt Haber

Obama'dan yeni kitap: Stresli ve kaygılı zamanlarla nasıl başa çıktığını anlattı

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: The Hill
21 Temmuz 2022 16:39 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 16:51
Obama'dan yeni kitap: Stresli ve kaygılı zamanlarla nasıl başa çıktığını anlattı
Barack Obama

Eski First Lady Michelle Obama, stresli anlarla nasıl başa çıkacağına dair bir kitap kaleme aldı. Daha önce “Benim Hikayem” adlı kitabı yazan Obama, ABD’de en çok okunan yazarlardan birisi. 

Eski ABD Başkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama, yüksek kaygı ve stres zamanlarla nasıl başa çıkılacağına ilişkin öneriler içeren bir kitap kaleme aldı. Daha önce “Benim Hikayem” adlı kitabı yazan Obama, yeni kitabını şu sözlerle duyurdu: “Covid-19 salgını, geçen yıl 6 Ocak'ta yaşanan ölümcül isyan, yükselen bir nefret ve hoşgörüsüzlük dalgası ve sık sık dengesiz hissetmem…  Kendimi savunmasız hissettim ve bazen korktum. Nasıl üstesinden geliriz? Korkularımızı nasıl yeneriz? Hayal kırıklığımızı nasıl olumlu bir şeye kanalize edebiliriz? Her birimizin içindeki o alevi nasıl yeniden alevlendiririz?”

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞIYOR 

58 yaşındaki Obama kitabını yıllar boyunca geliştirdiği bakış açıları ve uygulamaların bir  araya getirilmesi olarak yorumladı.  Obama, “Kendimizi yeni araçlar ve tutumlarla donatabiliriz, böylece birlikte, hiçbirimizin bunlardan tek başımıza mücadele edemeyeceği anlayışıyla biraz daha istikrarlı olabilirz" dedi.

Kitabın yayıncısı Penguin Random House, kitabı “Değişim, meydan okuma ve güç üzerine yeni hikayeler ve yansımalar. Bir anne, kızı, eş, arkadaş ve first lady olarak deneyimlerinden yararlanılan Obama, değişime başarılı bir şekilde uyum sağlamak ve çeşitli engellerin üstesinden gelmek için geliştirdiği alışkanlıkları ve ilkeleri paylaşıyor. O’nun olmaya devam etmesine yardımcı olan kazanılmış bilgeliği paylaşıyor'' diye konuştu. 

Kaynak: The Hill
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...