Tgrt Haber
12 Ekim 2021 10:25

Okulda maske takmadığı için başına gelmeyen kalmadı! En sonunda tutuklandı!

ABD’de üçüncü sınıf öğrencisi olan Grace Smith, okulda maske takma zorunluluğuna uymadığı ve okula izinsiz bir şekilde maskesiz girdiği için tutuklandı.

Okulda maske takmadığı için başına gelmeyen kalmadı! En sonunda tutuklandı!
abd,maske zorunluluğu,okulda maske

ABD’nin Wyoming eyaletinde, 16 yaşındaki üçüncü sınıf öğrencisi Grace Smith, maske takmadığı ve okula maskesiz bir şekilde izinsiz girdiğinden dolayı tutuklandı. Eyalet Senatörü Anthony Bouchard, Grace Smith’in okuldaki maske zorunluluğuna uymadığı için önce eğitiminin askıya alındığını, bunu kabul etmeyen Smith’in okula maskesiz bir şekilde izinsiz girmesinden dolayı tutuklandığını açıkladı. Kelepçelenen Smith’in videosunu babası Andy Smith, sosyal medya hesabından paylaştı. 

Okulda maske takmadığı için başına gelmeyen kalmadı! En sonunda tutuklandı!Grace Smith ile babası Andy Smith maske takılmasına karşı çıkıyor.

ÖNCE OKULU ASKIYA ALINDI SONRA 10 BİN TL PARA CEZASI ÖDEDİ

Smith, öncelikle maske takmayı reddettiği için iki gün boyunca üç ayrı uzaklaştırmayla karşı karşıya kaldı. Ardından okuldan ayrılmayı reddettiği için yaklaşık 10 bin TL para cezası aldı. Smith, tüm bu cezaları karşılayan biri olarak eğitimine devam etmek için okul sınırları içinde bulunma hakkı olduğunu söyledi. Okul yöneticileri gazetecilerin maske takmayı reddettiği için kaç öğrencinin uzaklaştırıldığı sorusunu yanıtsız bıraktı. 
ABD’de Wyoming eyaletinde 8 Eylül'den itibaren öğrencilerin tüm binalarda ve otobüslerde maske takmasını zorunlu hale getirildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...