Tgrt Haber

Ölen annesini evde sakladı! Pasaportuyla İngiltere'ye girmek isterken yakalandı

15 Nisan 2022 15:00 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 15:36
Ölen annesini evde sakladı! Pasaportuyla İngiltere'ye girmek isterken yakalandı

Japonya'da ölen annesini evde saklayıp, pasaportunu alarak İngiltere'ye giriş yapmaya çalışan bir kadın güvenlik güçleri tarafından yakalandı ve ülkesine iade edildi.

Grafik tasarımcı olduğu öğrenilen 28 yaşındaki Shiho Hashimoto isimli bir kadın, İngiltere göçmenlik yetkilileri taradından 54 yaşındaki annesinin pasaportuyla ülkeye giriş yapmak isterken yakalandı. Tutuklanan kadının annesinin cesedini evde sakladığı şüphesi bulunurken soruşturma derinleştikçe ardından film gibi bir olay meydana çıktı.

KAFAYA DARBE YÜZÜNDEN ÖLDÜ

Japonya polisinin, pasaportun sahibi Keiko Hashimoto'nun kendi evinde öldüğünü doğrulamasının ardından tutuklanan Shiho, tutuklandı. Annesine yapılan otopsi sonucunda, 54 yaşındaki kadının kafasına aldığı darbe nedeniyle kan kaybından öldüğü ortaya çıktı. Shiho Hashimoto'ya yöneltilen suçlama cinayete teşebbüs olarak değiştirdi.

Hashimoto'nun Narita Havalimanı'ndaki güvenlik kontrol noktasından annesinin pasaportu ile nasıl geçebildiği ise henüz netlik kazanmadı. Olayla ilgili güvenlik zafiyetini ortaya çıkarmak üzere detaylı inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...