Tgrt Haber
02 Haziran 2022 10:48 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 11:08

Piyangodan büyük ödülü kazanıp önce milyoner sonra katil oldu!

2017 yılında kazı kazan piyango biletinden 10 milyon dolar kazanan Michael Hill, 2020'de Keonna Graham'ı öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Piyangodan büyük ödülü kazanıp önce milyoner sonra katil oldu!
piyango,cinayet

54 yaşındaki Kuzey Carolinalı Michael Hill, 2017 senesinde kazı kazan piyango biletinden 10 milyon dolar kazanarak milyoner oldu. 2020 yılında ise kız arkadaşını uyurken ensesinden vurduğu için ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Hill, henüz 24 yaşındaki Keonna Graham'ı öldürmekten şartlı tahliye ihtimali olmaksızın müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 

Hill'in öldürdüğü Graham'ın cansız bedeni, 20 Temmuz 2020'de Kuzey Carolina'nın Shallotte şehrindeki SureStay Hotel'in bir odasında hizmetçi tarafından bulunmuştu. Graham'ın ensesinde tek kurşun yarası vardı. Daha sonra yapılan otopside, ölümcül silah ateşlendiğinde Graham'ın otel odasındaki yatakta uyuyor olduğu anlaşılmıştı.

Graham'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından güvenlik kamerası kayıtları incelendi ve otel odasındaki tek kişinin milyoner Michale Hill olduğu ortaya çıktı. Southport polisi, Hill'i tutukladığında, suçunu reddetmedi, her şeyi bir bir anlattı.

Hill, dedektiflere yaklaşık 18 aydır Graham'la ilişki yaşadığını ve otelde kaldıkları sırada genç kadının başka erkeklerle mesajlaştığını gördüğünü söyledi. Cuma günü jüri, Hill'i Graham'ın cinayetinden suçlu bulmadan önce yalnızca 1 saat müzakere yaptı. Hill ayrıca duruşma öncesi kabul ettiği, suçlunun ateşli silah bulundurması suçundan 22 ile 36 ay arası hapse de mahkum edildi.

PARAYI YATIRIM İÇİN KULLANACAĞINI SÖYLEMİŞTİ...

News6'nın haberine göre nükleer santral çalışanı Hill, 2017'de farklı nedenlerle, Ultimate Millions kazı kazan biletinden 10 milyon dolar kazanması sebebiyle de manşetlerde yer edinmişti.

Her yıl 500 bin dolardan 20 yıllık ödeme ile tek seferde 6 milyon dolar nakit seçeneği sunulan Hill, ikincisini tercih etmiş ve vergiler düşünce evine 4 milyon 200 bin dolar götürmüştü. Hill o dönem, paranın bir kısmını eşinin işine yatırım için kullanmayı planladığını söylemişti.

Kaynak: News6
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...