Tgrt Haber
16 Ağustos 2022 17:39 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 17:53

Pakistan’da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 32 yaralı

Pakistan'da bir yolcu otobüsünün dönüş yaptığı sırada devrilmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi ise yaralandı. Yaralılardan biri olay yerine ekiplerin geç geldiğini, 1 saate yakın yardım beklediklerini söyledi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Pakistan’da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 32 yaralı
Pakistan,Kaza

Pakistan'ın Sind eyaletine bağlı Rohri kasabasında yolcu otobüsü dönüş yaparken sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi. Meydana gelen feci kazada 8 kişinin hayatını kaybettiği, 32 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Olay yerine gelen polis ve arama kurtarma ekipleri yaralıları en yakın hastaneye sevk etti. Yaralıların çoğunun durumunun ağır olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle hayatını kaybedenler arasında Pakistan’ın Svat ilçesinden gelen 4 kadın ve 2 çocuğun bulunduğu belirtildi.

EKİPLER GEÇ GELDİ, 1 SAAT YARDIM BEKLEDİLER

Yaralılardan biri olay yerine ekiplerin geç geldiğini, 1 saate yakın yardım beklediklerini ifade etti. Öte yandan, bugün Pakistan'ın Bahawalpur kenti yakınlarında bir yolcu otobüsünün petrol tankeriyle çarpışması sonucu en az 20 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ise yaralandığı açıklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...