Tgrt Haber

Pentagon'dan 'UFO' iddialarına jet cevap 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
27 Temmuz 2023 18:00 - Güncelleme : 27 Temmuz 2023 19:52
Pentagon'dan 'UFO' iddialarına jet cevap 
,David Grusch,Pentagon,

Eski ABD Hava Kuvvetleri istihbarat subayı David Grusch'un, "Hükümet, tanımlanamayan uçan cisim (UFO)hakkında bilgi saklıyor" iddilarına ABD Savunma Bakanlığı'ndan jet hızında cevap geldi. 

14 yıl boyunca ABD Hava Kuvvetleri istihbaratında subay olarak görev alan David Grusch'ın 'UFO' iddiları tüm dünyada gündem oldu. Grusch, "Hükümet uzun süredir tanımlanamayan uçan cisimleri yakalayan ve tersine mühendislik yapan programı olduğu" yönünde açıklama yaptı. 

PENTAGON'DAN JET YALANLAMA

Pentagon 'UFO' iddialarını yalanladı. Savunma Bakanlığı sözcüsü Sue Gough, Grusch'un iddialarına ilişkin araştırmacıların "dünya dışı materyallerin bulundurulması ya da tersine mühendisliği ile ilgili herhangi bir programın geçmişte var olduğu ya da şu anda var olduğu iddialarını kanıtlayacak doğrulanabilir bir bilgi" olmadığını söyledi.  

ABD Kongresi'nde ifade veren Grusch "Resmi görevlerim sırasında, erişimimin reddedildiği UFO kazaları ve tersine mühendislik programı hakkında bilgilendirildim" demişti. 

"KARANLIK KÜPLERE BENZİYORDU" 

Grusch'un ile birlikte ifade veren eski ABD Donanması pilotu Ryan Graves, UFO'lara ilişkin "şeffaf bir küre içindeki karanlık küplere benziyordu" ifadesinde bulunurken, üçüncü tanık olan eski donanma komutanı David Fravor, "denizin üzerinde süzülen oval şekilli bir nesne gördüğünü" öne sürmüştü. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...