Tgrt Haber

Pitbull'un nefesini kesti kadını kurtardı! İşte herkesin öğrenmesi gereken o taktik

31 Ekim 2022 12:42 - Güncelleme : 31 Ekim 2022 15:54
ispanya,pitbull,saldırı,köpek

İspanya'da meydana gelen bir pitbull saldırısında kahraman aşçı, kadını, pitbull'un nefesini keserek kurtardı. Aşçının kurtarma taktiğini görenler, herkesin öğrenmesi gerektiğini söyledi.

Son zamanlarda artan pitbull saldırılarından biri de İspanya'da meydana geldi. Küçük köpekleriyle yürüyüş yapan 3 kadın aniden pitbull'un saldırısına uğradı. Köpeklerden birini hedef alan pittbull, kadının köpeğini kucağına alıp korumasına sinirlenince kadını bacağından ısırmaya başladı. Elindeki köpeğini pitbulldan uzak tutmak isteyen kadın, köpeğini yukarı doğru kaldırırken bir başka arkadaşı köpeği elinden aldı fakat pitbull, kadını bırakmak bilmedi.

Pitbull'un nefesini kesti kadını kurtardı! İşte herkesin öğrenmesi gereken o taktik

O esnada sesleri fark eden bir aşçı, olay yerine geldi. Yakındaki bir restoranda aşçı olarak çalışan adam pitbull cinsi köpeğin üzerine çıktı ve kollarını boynuna sararak nefessiz kalmasını sağladı. Nefes alamayan pitbull, kadının bacağını bırakmak zorunda kaldı. Fırsattan istifade eden kadın yerden kalktı, o esnada kahraman aşçı bir süre daha saldırgan köpeği tuttu.

Pitbull'un nefesini kesti kadını kurtardı! İşte herkesin öğrenmesi gereken o taktik

PITBULL ZARAR GÖRMEDİ

Kısa süreli baygınlık geçiren pitbull olay yerinden kaçarak uzaklaşıyor. Aşçının müdahale yöntemi pitbull ve köpek saldırılarına karşı yeni bir yöntemi de gündeme getirdi. Boğazı güçlü bir şekilde bırakmadan sıkarak insanların hayatını kurtarabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İbrahim 24 Kasım 2022 01:03

Şu pitbull cinsi �sırmadı insan kalmamış devlet neden ona bir çare bulmuyor neden bunları ülkeden dış yapmıyorum ima etmiyor bunla

Sonraki Haber Yükleniyor...