Tgrt Haber
10 Eylül 2022 19:32 - Güncelleme : 11 Eylül 2022 03:29

ABD'nin skandalları bitmiyor! PKK'lı teröristler için Türkçe taziye mesajı paylaşıldı

ABD, eli kanlı terör örgütü PKK'ya maddi ve manevi desteğini sürdürüyor. Teröristlere binlerce TIR ile ağır silah yardımı yapan ABD, yeni bir skandala daha imza attı. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, Suriye'de ölen iki PKK'lı terörist için resmi sayfasından Türkçe taziye mesajı yayımladı. Skandal paylaşıma tepkiler çığ gibi büyüyor.

ABD'nin skandalları bitmiyor! PKK'lı teröristler için Türkçe taziye mesajı paylaşıldı
ABD,PKK,YPG,Suriye,Terör örgütü,Terörist

ABD'nin eli kanlı terör örgütü PKK'ya maddi ve manevi desteğini devam ediyor. Teröristlere silah desteğini sürdüren ABD, daha öncesinde öldürüle teröristler için taziye mesajı paylaşmıştı. Skandallarına devam eden ABD, Suriye'de öldürülen iki PKK'lı teröristin için yine taziye mesajı paylaştı.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLERE RESMİ HESAPTAN TÜRKÇE TAZİYE MESAJI

Suriye'nin Haseke vilayetine bağlı Kamışlı İlçesi'nin Irak sınırına bağlanan karayolu üzerindeki El Hol kampına, terör örgütü DEAŞ'ın önceki gün düzenlediği saldırıda PKK'lı 2 terörist ölmüştü. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) Türkçe sayfasından mesaj yayımlayarak, terör örgütüne taziyelerini iletti.

Paylaşımda, "SDG ortaklarımız, Suriye'de Al Hol'den kaçmaya çalışan DEAŞ kolaylaştırıcıları tarafından 2 kayıp verdi. Başsağlığı dileklerimizi iletiyor ve bu kritik görevde ortaklarımızı destekleme kararlılığımızı sürdürüyoruz" ifadelerine yer verildi. 

https://twitter.com/CentcomTurkish/status/1567956260225699840

GÜNLER ÖNCE PKK İLE TATBİKAT YAPMIŞLARDI

Öte yandan öldürülen teröristlere taziye mesajı paylaşan CENTCOM'a bağlı birlikler önceki gün, Suriye Derik kasabasında PKK'lı teröristlerle ortak bir tatbikat gerçekleştirmiş, tatbikatta zırhlı araçlara terör örgütü PKK/YPG'nin paçavraları asılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...