Tgrt Haber

Müzik bir anda kesildi! Popüler radyocu yayın esnasında hayatını kaybetti

26 Ekim 2022 10:53 - Güncelleme : 26 Ekim 2022 11:07
Müzik bir anda kesildi! Popüler radyocu yayın esnasında hayatını kaybetti
birleşik krallık

Geçtiğimiz günlerde Birleşik Krallık'ta radyo dj'i Tim Gough, canlı yayın esnasında hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Gough'ın kalp krizi geçirdiği düşünülüyor.

Birleşik Krallık'taki Suffolk'ta radyo istasyonu GenX Radio'da sabah programını sunan 55 yaşındaki Tim Gough, canlı yayını evinden yapıyordu. Pazartesi günü yayında müzik 07.50 civarında kesilip birkaç dakika sonra yeniden başladı. Popüler radyocunun bu esnada hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Sunuculuk kariyerine 1986'da başlayan Gough, 10 yılı aşkın bir süredir radyodan uzaktı. GenX Radio Genel Müdürü James Hazell, sunucunun bu yılın başında yayın hayatına başlayan istasyona sabah programını sunmak için döndüğünü söyledi.

Müzik bir anda kesildi! Popüler radyocu yayın esnasında hayatını kaybetti

Hazell, Gough'ın "sıcak, sevecen ve eğlenceli bir kişi" olduğunu söyledi ve sevenlerine başsağlığı diledi. Geçmişte Gough'la birlikte çalışan Tim Foster, "Suffolk'ın en iyi adamlarından birini götüren ani ölümü duyduğuma çok üzüldüm” dedi.

KONSER SIRASINDA SAHNEDE ÖLEN ŞARKICI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Paris'te de Mikaben lakaplı dünyaca ünlü şarkıcı Michael Benjamin, Accor Arena'da grubu CaRiMi ile sahne aldığı sırada hayatını kaybetmişti. Mikaben, sahnede şarkısını seslendirirken bir anda yere yığılmıştı. Görgü tanıkları, tahminen 10 bin kişinin izlediği konserde ünlü şarkıcının, Ou Pati şarkısını seslendirdikten sonra sahneden inmeye hazırlanırken birden yere yığıldığını söylemişti. Mikaben'in sahnede düşüp kaldığı anlarda kalp krizi geçirdiği belirtilmişti.

Müzik bir anda kesildi! Popüler radyocu yayın esnasında hayatını kaybetti

Olay yerine hızla ulaşan sağlık görevlilerinin çabasının Mikaben'i hayata döndürmeye yetmediği belirtildi. Mikaben'in ölümü üzerine salon boşaltıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...