Tgrt Haber

Son dakika! Putin: Başarıya ulaşana dek askeri operasyonlar sürecek

12 Nisan 2022 11:53 - Güncelleme : 12 Nisan 2022 12:22
Son dakika! Putin: Başarıya ulaşana dek askeri operasyonlar sürecek

Son dakika... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'daki askeri operasyonların başarıya ulaşana dek süreceğini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna savaşının 48. gününde bir açıklama yaptı. Ukrayna'ya yönelik işgal operasyonuna ilişkin konuşan Putin, "Operasyonumuz başarıya ulaşana dek sürecek" dedi. 

Rusya'nın kendisini korumak adına bir 'askeri operasyon' başlatmaktan başka seçeneğinin kalmadığını ve 'Ukrayna'daki Rusya karşıtı güçlerle bir çatışmanın kaçınılmaz olduğunu' söyleyen Putin, operasyonların başarıya ulaşana dek devam edeceğini bildirdi. Putin, "Operasyonda hedeflerimize ulaşacağımız konusunda şüphe yok" ifadelerini kullandı.

''ORTAKLARIMIZLA ÇALIŞACAĞIZ''

Rusya dünyanın geri kalanından 'dışlanmayı' planlamadığını kaydeden Putin, "Kendimizi izole etmeyeceğiz. Modern dünyada kimse katı bir şekilde tecrit edilemez. Etkileşimde bulunmak isteyen ortaklarımızla çalışacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...