Tgrt Haber
07 Mart 2022 17:22 - Güncelleme : 07 Mart 2022 17:29

Putin'in sevgilisi ve çocukları İsviçre'de olduğu iddia edildi

Rus lider Putin'in 'sevgilisi' eski jimnastikçi Alina Kabaeva ile Rus liderden olan 4 çocuğunu İsviçre'ye kaçırıldığı iddia edildi.

Putin'in sevgilisi ve çocukları İsviçre'de olduğu iddia edildi

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Olimpiyat altın madalyalı jimnastikçi sevgilisi Alina Kabaeva’nın dört küçük çocuğuyla birlikte İsviçre'deki özel bir dağ evinde saklandığı iddia edildi. Kabaeva ve dört çocuğunun İsviçre’nin güvenli olmasından dolayı tercih edildiği kaydedildi. ABD merkezli Page Six dergisine konuşan bir kaynak, "Putin Ukrayna'ya saldırısını tüm şiddetiyle sürdürürken, masum insanları öldürürken ve bir mülteci krizine neden olurken, ailesi İsviçre'de çok özel ve çok güvenli bir dağ evinde tutuluyor" dedi.

KORUMALARI MEVCUT

Kabaeva ve çocuklarının Rusya’daki seyahatlerinde üst düzey güvenlikler tarafından korunduğu biliniyor. Putin ve Kabaeva'nın yıllardır birlikte olduğuna dair birçok haber yayınlandı. Olimpiyat atletinin alyans taktığına dair birçok iddia ortaya atılırken ikilinin resmi bir evlilik kaydı bulunmuyor. 'Rusya'nın en esnek kadını' olarak adlandırılan 38 yaşındaki Alina Kabaeva'nın 69 yaşındaki Rus liderden dört çocuğu olduğu iddia ediliyor. Putin'in kendisinden 31 yaş küçük jimnastikçi sevgilisinden iki oğlu ve yedi yaşında iki kızı olduğu tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...